Bug Reports


About the Bug Reports category (1)
QR Code Issue With Web AR (1)
Snapshot message doesn't work on webar (7)
Deep links in Designer Beta (1)
Web AR crash on Iphone only (2)
[URGENT!] 3D Textures Suddenly Missing in Live Projects (4)
Thinnest Device Simulation is not the thinnest out there (1)
Studio - Adding Animated .glb causing Black Screen (1)
Studio: Deleting Project from Web portal prevents publishing (4)
Web.zappar but it's not unlocking to launch AR, (7)
Z.Mat.anglesFromRotationMatrix freezes app (4)
relativeTo does not inherit color property (2)
Z.device.deeplinkid() returns undefined (1)
File Not Found Exception : UnityLoader.js (1)
[Bug Report] Z.Keyboard does not work on webar (4)
(Studio) RelativeTo when accidentally setting a node relative to itself (4)
Audio stuttering and late (3)
Can't Publish project, says "Please check that you have a good network connection" (3)
GIF on WebAR (2)
Zap works studio-Preview not working (2)
snapshotToTexture (3)
Growing export file (zpp) (4)
Missing Sign in Options - Workaround (2)
Web.zappar.com not scanning codes correctly (2)
Event not always logged using webar and snapshot (4)
URL parameters are lost in the link (1)
[Bug Report] Referenced timeline in parent symbol ignores labels and audios (2)
[ZapWorks Studio] Z.Audio.Source getter's result is different from setter's input (1)
[ZapWorks Studio] Audio.source setter causes audio to stop working, eventually (1)
[Bug Report] Referencing 3D model causes Zappar's app to crash (4)